Agenda

Actuele Jurisprudentie Participatiewet 2021

  • 10-12-2021
  • 09:00 - 12:30 uur
  • online

Actuele Jurisprudentie Participatiewet 2021

Om uw werk in het sociaal domein goed te kunnen doen is het niet alleen van belang om wet- en regelgeving goed te kennen, maar minstens zo relevant is het om een diepgaand inzicht in de rechtspraak te hebben. Daartoe dient deze cursus.

Inhoud

Tijdens deze cursus wordt de actuele jurisprudentie op het gebied van de Participatiewet besproken en stap voor stap ontleed.

Doel

U heeft na afloop van deze cursus de hoofdlijnen van de recente belangrijke rechtspraak meegekregen en kunt deze gemakkelijk terugvinden, als zich in uw dagelijkse werk een dergelijke zaak aandient. Daarnaast heeft u inzicht verkregen in de betekenis en context van rechtspraak als onderdeel van de rechtsvormende en uitvoerende praktijk.

Resultaten

Na de cursus bent u op de hoogte van de meest actuele jurisprudentie op het gebied van de Participatiewet en heeft u handvatten gekregen om jurisprudentie als onderdeel van uw argumentatie te gebruiken.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor juristen sociaal domein, juridisch kwaliteitsmedewerkers, consulenten Participatiewet, beleidsadviseurs en medewerkers bezwaar en beroep.

Docent: Sander Meulendijks

Veelgevraagd docent, jurist en auteur.

Materiaal

Tijdens de cursus ontvangt u de hand-outs van de presentatie en een overzicht van de jurisprudentie die tijdens de cursus behandeld wordt.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de online cursus zijn € 125,- p.p. per sessie.

Meer informatie of incompany?

Wil je graag meer weten, heb je specifieke vragen of wil je deze sessie(s) incompnay met je hele team volgen? Neem gerust even contact op met onze manager opleidingen Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten