Coronabeleid

Op deze pagina vindt u altijd de laatste informatie over het beleid dat de MariënburgGroep voert m.b.t. COVID-19. We doen er alles aan om u van dienst te zijn zoals u van ons gewend bent. De MariënburgGroep volgt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het is onze hoogste prioriteit om de gezondheid en veiligheid van onze docenten en cursisten te waarborgen.

Cursussen en trainingen die op locatie gepland zijn gaan door. Samenkomsten in het kader van educatieve activiteiten en samenkomsten in onderwijs- en trainingsinstellingen zijn toegestaan. De cursuslocaties zijn hier op ingericht en volgen alle richtlijnen van het RIVM. De cursuslocaties plaatsen kleine gezelschappen in grote ruimtes om te zorgen dat iedereen voldoende afstand kan houden van elkaar. Zo kom je verantwoord samen.

Op de cursuslocatie:

  • mogen maximaal 30 deelnemers bij elkaar komen in een binnenruimte;
  • zijn de ruimtes geschikt voor het aantal deelnemers met 1,5 meter afstand ertussen;
  • zijn deelnemers en docenten met corona gerelateerde gezondheidsklachten niet welkom.

Veilig op locatie of thuis via professionele livestream

Wij bieden u de mogelijkheid om de cursussen veilig op locatie of thuis via een professionele livestream te volgen (alleen als dit mogelijk is).

Praktische maatregelen

  • Check op de dag van de cursus (voordat u vertrekt) uw mail of er wijzigingen zijn m.b.t. de cursusdag en het coronabeleid.
  • Elke cursuslocatie heeft een coronaprotocol. Dit protocol sturen wij voorafgaand aan de cursus toe zodat u op de hoogte bent van de veiligheidsmaatregelen.
  • Wij vragen deelnemers voorafgaand aan de cursus de gezondheidschecklist van het RIVM te doen.
  • Docenten met corona gerelateerde gezondheidsklachten proberen wij te vervangen door een andere docent. Mocht dit niet lukken dan wordt de cursus verplaatst naar een nieuwe datum.
  • Als een cursist corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft, is deelname niet mogelijk. We bieden de mogelijkheid om de cursus via een professionele livestream thuis (alleen als dit mogelijk is) te volgen of de aanmelding kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum.
portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119