Agenda

Documentechtheid en fraude

Opgelet! Documentechtheid en fraude is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Documentechtheid en fraude

Het op juiste wijze identificeren van burgers is een cruciaal onderdeel in de gemeentelijke dienstverlening. Als iemand een uitkering aanvraagt, of een rijbewijs komt verlengen, dan wil je absoluut zeker weten dat de persoon die voor je staat ook daadwerkelijk recht heeft op die diensten. De belangen zijn groot en helaas komt identiteitsfraude maar al te vaak voor.

In deze cursus binnen het domein Burgerzaken leer je alles over echtheidskenmerken van documenten, over technisch en tactisch profilen van burgers, over de verschillende vormen van id-fraude en hoe deze te voorkomen, en over wat je moet doen als je fraude hebt vastgesteld.

Enkel als e-learning te volgen

Deze e-learning module bestaat uit 7 onderdelen met 7 kennistoetsen. Per onderdeel is de doorlooptijd circa 30 minuten.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 395,- p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via onze academie.

Blended learning

Aansluitend op deze module verzorgen wij desgewenst incompany een aanvullende klassikale cursusdag waarin de deelnemers casuistiek bespreken en oefenen met id-fraude.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze specifieke e-learning module? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.