Agenda

Documentechtheid en fraude

Opgelet! Documentechtheid en fraude is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Documentechtheid en fraude

Het op juiste wijze identificeren van burgers is een cruciaal onderdeel in de gemeentelijke dienstverlening. Als iemand een uitkering aanvraagt, of een rijbewijs komt verlengen, dan wil je absoluut zeker weten dat de persoon die voor je staat ook daadwerkelijk recht heeft op die diensten. De belangen zijn groot en helaas komt identiteitsfraude maar al te vaak voor.

In deze cursus binnen het domein Burgerzaken leer je alles over echtheidskenmerken van documenten, over technisch en tactisch profilen van burgers, over de verschillende vormen van id-fraude en hoe deze te voorkomen, en over wat je moet doen als je fraude hebt vastgesteld.

E-learning

Deze e-learning module bestaat uit 7 onderdelen met 7 kennistoetsen. Per onderdeel is de doorlooptijd circa 30 minuten.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 395,- p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via de Academie van de MariënburgGroep.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.