`

Agenda

HBO Adresonderzoek & adreskwaliteit II (H9)

Opgelet! HBO Adresonderzoek & adreskwaliteit II (H9) is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

HBO Adresonderzoek & adreskwaliteit II (H9)

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van adres(gerelateerde) fraude? Hoe signaleer je trends en stel je op basis daarvan risicoprofielen op? Hoe analyseer je mogelijk fraudegedrag in jouw gemeente, zodat jij daar een effectief beleid op kunt ontwikkelen? Na het volgen van deze module ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van adres(gerelateerde) fraude en kun jij met jouw beleidsadvies helpen deze fraude te voorkomen en op te sporen.

In deze module leer je niet alleen wat de laatste ontwikkelingen zijn, maar ook hoe en waar je zelf op zoek kunt gaan naar nieuwe ontwikkelingen en wat je binnen je eigen gemeente kunt doen om op een efficiënte wijze adresonderzoek te doen om daarmee adres(gerelateerde) fraude te ontdekken of te verminderen. Het vakgebied is nog nieuw, dus dit biedt veel mogelijkheden om je daarin te onderscheiden.

Na het volgen van deze module weet jij hoe je beleidsmatig en adviesgericht moet handelen rondom adresonderzoek en adreskwaliteit, onder meer richting jouw collega’s, het management en het bestuur binnen jouw gemeente.

De inhoud van de module is afgestemd met het Project LAA (Landelijke Aanpak Adreskwaliteit) en LAA is betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze module.

Studieadvies

Volg eerst de module Adresonderzoek & adreskwaliteit I (M14) in verband met opeenvolgende leerdoelen.

Inhoud en duur van het programma

De eind- en toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle toetstermen zodat u vervolgens klaar bent om het examen met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 3 dagen.

Wat u nog moet weten

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement. Als je alle modules binnen dit specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Persoonsinformatiemanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Deze module is ook onderdeel van de opleiding ID- & Adresfraude. Deze specialistische opleiding bestaat uit een combinatie van mbo-4 en hbo modules. In deze opleiding kies je de voor jou relevante modules voor jouw werk- of takenpakket. Na het afronden van een module ontvang je een certificaat. Lees hier meer informatie over de opleiding ID- & Adresfraude.

Wil je een hbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 39 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Burgerzaken.

Deze module levert u 8 punten (hbo niveau) op.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de module nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze module ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

Gemiddelde beoordeling
8,7

Suggesties (7)

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten