Agenda

HBO BRP-systematiek

Opgelet! HBO BRP-systematiek is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

HBO BRP-systematiek

Hoe ga je om met alle gegevens die in de Basisregistratie Personen (BRP) staan? Kun jij de privacy van de burger waarborgen?

Tijdens deze module ga je aan de slag met het informatiebeveiligingsbeleid en informatiebeveiligingsplan. Dus, hoe kun je de informatie die de burger geeft en die jij in de BRP verwerkt beveiligen? Misschien werk je (met deze gegevens) wel vanuit je eigen huis? Hoe kun je dan de privacy waarborgen? En hoe ga je om met de verstrekking van gegevens van de gemeente aan een andere gemeente? Op al deze en nog veel meer vragen krijg je in de module BRP-systematiek een antwoord.

Wat u nog moet weten

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement. Als je alle modules binnen dit specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Persoonsinformatiemanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een hbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 39 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Burgerzaken.

Deze module levert u 6 punten (hbo niveau) op.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de module nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze module ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

Suggesties (7)

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten