Agenda

HBO Landelijke ontwikkelingen

Opgelet! HBO Landelijke ontwikkelingen is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

HBO Landelijke ontwikkelingen

Weet jij wat er speelt op het gebied van gemeentelijke dienstverlening en wat de landelijke ontwikkelingen zijn? Hoe ziet de toekomst van jouw vak eruit?

De gemeentelijke dienstverlening is continu in beweging. Of het nu gaat om nieuw beleid en regelgeving of om technologische ontwikkelingen. Deze module zet alle ontwikkelingen die er op dit moment zijn op een rij. Daarmee maakt de module ook inzichtelijk welke gevolgen deze ontwikkelingen hebben voor jouw vak.

Na het volgen van deze module weet je precies wat er speelt, nu en in de nabije toekomst en hoe je daarmee om kunt gaan.

Wat u nog moet weten

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Persoonsinformatiemanagement of het hbo diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een hbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 39 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Burgerzaken.

Deze module levert u 6 punten (hbo niveau) op.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de module nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze module ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten