Agenda

HBO Persoonsregistratie

Opgelet! HBO Persoonsregistratie is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

HBO Persoonsregistratie

Ben jij op de hoogte van alles wat te maken heeft met persoonsregistratie?

Wist je bijvoorbeeld dat persoonsgegevens alleen voor één bepaald doel worden vastgelegd en alleen in handen mogen komen van instanties en/of personen waarvoor ze bestemd zijn? En dat er ook nooit iets uit de Basisregistratie Personen (BRP) mag worden verwijderd, zelfs niet als gegevens onjuist zijn geregistreerd?

In deze module ga je aan de slag met de regels en de specifieke en complexe situaties die te maken hebben met persoonsregistratie. Maar ook infrastructurele wijzigingen, ID-nummers en het actualiseren van specifieke (niet alledaagse) rechtsfeiten komen aan de orde. Kortom, na het volgen van deze module heeft het begrip persoonsregistratie voor jou geen geheimen meer.

Studieadvies: Wij adviseren om de vaardigheidsmodule Adviesrapporten & beleidsvoorstellen voorafgaand aan het HBO-examen (praktijkopdracht) van deze module te volgen.

Deze module levert u 7 punten (hbo niveau) op.

Datum en plaats

De cursus beslaat vier dagen.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de module nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze module ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

Suggesties (7)

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten