Agenda

HBO Awb & procesrecht

Opgelet! HBO Awb & procesrecht is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

HBO Awb & procesrecht

Weet jij hoe je de Algemene wet bestuursrecht toe moet passen en hoe je een verweerschrift schrijft? Dat ga je allemaal leren tijdens deze module. Je leert niet alleen dát het mogelijk is om een bezwaarschrift in te dienen, maar ook hoe je dat doet en aan welke eisen dit moet voldoen.

Na deze module kun je bestuursorganen adviseren over ingediende bezwaarschriften en kun je ze ook zelf schrijven.

Wat u nog moet weten

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Persoonsinformatiemanagement of het hbo diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een hbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 39 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Burgerzaken.

Deze module levert u 6 punten (hbo niveau) op.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de module nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze module ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

Suggesties (7)

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten