Anja Scholte

Anja Scholte studeerde agogiek. Deze sociale wetenschap draait om de leer van het begeleiden, aansturen of beleidsmatig mogelijk maken van veranderingsprocessen bij mensen. De kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt, brengt Anja enthousiast op haar cursisten over. Ze bruist van de energie, heeft humor en ook een uitstekend oog voor mensen. Anja schakelt snel, vertaalt de theorie direct naar de praktijk en gebruikt wisselende werkvormen om je mee te slepen in haar boodschap. Haar cursisten vinden haar een bevlogen trainer, die hen van begin tot eind weet te boeien. Andere feedback: ‘Anja maakt me bewuster van wie ik ben, van wat ik doe en van alternatieven die ik zou kunnen inzetten.’ En dat is precies het doel dat Anja voor ogen heeft, want ‘bewustwording maakt effectiever.’

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten