`

Over ons

De MariënburgGroep is opgericht in 1998 en komt voort uit de lokale overheid en het onderwijs. Daarom weten we waar het om draait bij opleidingen in uw professionele omgeving. Met bijna 25 jaar ervaring binnen de (lokale) overheid kunnen we met trots zeggen dat we bij elke gemeente “in huis” zijn geweest. Laagdrempelig, daadkrachtig en met praktische hands-on oplossingen bieden wij maatwerk aan onze klanten. Altijd actueel, gericht op de dagelijkse praktijk en met topdocenten voor de groep.

Ons landelijk cursusaanbod

De individuele deelnemer kan bij ons terecht voor een groot aanbod aan cursussen en trainingen. Zie hiervoor onze opleidingsagenda. Kenmerkend voor ons aanbod is de praktijkgerichte en hoogwaardige aanpak door vooraanstaande vakinhoudelijke professionals.

Incompany maatwerk

Incompany trainingen worden bij u in de organisatie en in de eigen werkomgeving gehouden gericht op de overdracht van kennis uit de praktijk. Door vooraf de leerdoelen, kennisniveau en wensen scherp te definiëren worden trainingsdoelen behaald en borgen wij de resultaten binnen uw organisatie.

Een incompany abonnement is interessant voor organisaties die regelmatig een incompany training afnemen. Het uitzoeken en regelen van losse incompany trainingen kost veel tijd. Met het incompany abonnement bent u een aantal jaar verzekerd van een vaste prijs voor de trainingen van uw medewerkers.

Visie

De MariënburgGroep heeft een kwalitatief hoogstaande docentenpool op universitair niveau tot haar beschikking. Wij hebben een heldere focus gericht op het opleiden en trainen van medewerkers binnen de lokale overheid. Dat doen wij onder andere door een pro-actieve partner te zijn van onze klanten in het optimaal ontwikkelen van mensen. Samen creëren wij succesvolle maatwerktrajecten. Daarnaast bieden wij als innovatieve opleider ook het meest actuele en vernieuwende opleidingsaanbod aan voor de individuele cursist, werkzaam binnen de (lokale) overheid.

Met vriendelijke groeten,

  • Jeroen Busse
  • Directeur MariënburgGroep B.V.

  • Linie 516
  • 7325 DZ Apeldoorn
  • (T) 055 - 799 80 30
  • (M) 06 - 119 20 119
  • j.busse@marienburggroep.nl
portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

055-7998030

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

portret van Onderwijsteam

Voor info neem contact op met:

Onderwijsteam

Mariënburggroep

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten