Over ons

De MariënburgGroep is opgericht in 1998 en komt voort uit de lokale overheid en het onderwijs. Daarom weten we waar het om draait bij opleidingen in uw professionele omgeving. Al bijna 20 jaar verzorgen we cursussen en trainingen voor medewerkers van gemeenten en overheid. Altijd actueel, gericht op de dagelijkse praktijk en met topdocenten voor de groep.

Ons landelijk cursusaanbod

De individuele deelnemer kan bij ons terecht voor een groot aanbod aan cursussen en trainingen. Zie hiervoor onze opleidingsagenda. Kenmerkend voor ons aanbod is de praktijkgerichte en hoogwaardige aanpak door vooraanstaande vakinhoudelijke professionals.

Incompany maatwerk

Incompany trainingen worden bij u in de organisatie en in de eigen werkomgeving gehouden gericht op de overdracht van kennis uit de praktijk. Door vooraf de leerdoelen, kennisniveau en wensen scherp te definiëren worden trainingsdoelen behaald en borgen wij de resultaten binnen uw organisatie.

Visie

De MariënburgGroep heeft een kwalitatief hoogstaande docentenpool op universitair niveau tot haar beschikking. Wij hebben een heldere focus gericht op het opleiden en trainen van medewerkers binnen de lokale overheid. Dat doen wij onder andere door een pro actieve partner te zijn van onze klanten in het optimaal ontwikkelen van mensen. Samen creëren wij succesvolle maatwerktrajecten. Daarnaast bieden wij als innovatieve opleider ook het meest actuele en vernieuwende opleidingsaanbod aan voor de individuele cursist, werkzaam binnen de (lokale) overheid.

Met vriendelijke groeten,

  • Jeroen Busse
  • Directeur MariënburgGroep B.V.

  • Burgemeester Roelenweg 33
  • 8031 ES Zwolle
  • (T) 085 - 401 22 21
  • (M) 06 - 119 20 119
  • j.busse@marienburggroep.nl
portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

portret van Johan van den Broek

Voor info neem contact op met:

Johan van den Broek

directeur Burgerzaken

06-22371974

portret van Harry Ploeg

Voor info neem contact op met:

Harry Ploeg

manager opleidingen

06-82868847

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

085-4012221