`

Over ons

De MariënburgGroep is opgericht in 1998 en komt voort uit de lokale overheid en het onderwijs.

Jeroen Busse, directeur MariënburgGroep:

“Met ruim 25 jaar ervaring binnen de (lokale) overheid zijn we trots dat we bij elke gemeente “in huis” zijn geweest. Daardoor weten we waar het om draait bij opleidingen voor gemeenten en overheid. We bieden maatwerk aan onze klanten. In maatwerktrajecten kunt u zelf onderwerpen aandragen. Wij ontwikkelen aan de hand van de wensen en behoeften een training op maat. Altijd actueel, gericht op de dagelijkse praktijk en met topdocenten voor de groep. ”

Praktijkgerichte trainingen en cursussen

Kenmerkend voor ons aanbod is dat de trainingen en cursussen praktijkgericht zijn. Er is ruimte voor inbreng van eigen casussen. De combinatie tussen theorie en praktijk, de praktijkvoorbeelden en het gebruik van verschillende werkvormen maken onze trainingen interactief.

“Over de afwisseling tussen theorie en praktijk ben ik zeer tevreden. Door de mogelijkheid eigen casussen in te brengen, ben je heel actief bezig met de stof te koppelen aan je eigen praktijk.”

Incompany maatwerk training en open inschrijving

Voor de individuele deelnemer bieden wij een groot aanbod cursussen voor elk domein. De incompany trainingen worden in de eigen werkomgeving gehouden. Voordelen van onze incompany trainingen:

  • Op maat; aan de hand van wensen en behoeften
  • Voorkomt onnodig reizen
  • Borgen van resultaat

“Het maatwerktraject is heel goed uitgevoerd, precies bij de wensen die wij hebben aangegeven in het voortraject. Het sloot heel goed aan qua inhoud waar wij specifiek om hebben gevraagd.”

Een incompany abonnement is interessant voor organisaties die regelmatig een incompany training afnemen. Het uitzoeken en regelen van losse incompany trainingen kost veel tijd. Met het incompany abonnement bent u een aantal jaar verzekerd van een vaste prijs voor de trainingen van uw medewerkers.

Docenten

De MariënburgGroep heeft een kwalitatief hoogstaande en gepassioneerde docentpool op universitair niveau tot haar beschikking.

“De kennis van de trainer is absoluut hun sterkste punt, zowel didactisch als inhoudelijk. Hun trainers zijn niet alleen uitstekend op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen maar kunnen dit ook goed vertalen in een training die boeiend blijft om te volgen.”

“De trainers hadden een indrukwekkend vermogen om aan te sluiten bij onze diverse groep, waardoor iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaringsniveau, betrokken bleef en waardevolle inzichten verkreeg.”

Persoonlijke benadering

De MariënburgGroep wordt sterk gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de professionele respons.

“Ze blinken uit in snelle reacties, meedenken en het samenstellen van een mooi traject. Hun benadering ten aanzien van extra deelnemers en aanvullende diensten zonder bijkomende kosten is bewonderenswaardig. Dit is voor ons echt een stukje kwaliteit waardoor ze hun geld meer dan waard zijn.”

“Ze zijn zelf heel proactief; ze nemen zelf contact op en stellen vragen, wat zorgt voor wederzijds goed contact.”

De quotes op deze pagina zijn van onze klanten en komen uit het Cedeo-onderzoek 2024.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

055-7998030

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

portret van Onderwijsteam

Voor info neem contact op met:

Onderwijsteam

Mariënburggroep

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten