`

Claudi van Dongen

Ik ben Claudi van Dongen. In mijn loopbaan heb ik eigen kracht ervaren van mensen in moeilijke situaties. Ik heb gezien waartoe zij in staat zijn en wat het mensen zelf oplevert als de benadering uitgaat van mogelijkheden. Eigen regie en autonomie vind ik een recht, dat gerespecteerd moet worden. Autonomie, leren en ontwikkelen en werken vanuit de bedoeling zijn mijn drijfveren die uitstekend passen in mijn werkveld, namelijk de Wet maatschappelijke ondersteuning. Alle cursisten delen hun dienstbaarheid, die zij willen inzetten voor (kwetsbare) burgers. Een open, eerlijke en nieuwsgierige houding is een mooie basis. Hoe sluit je zo goed mogelijk aan op de zorgvrager? Hoe voorkom je dat je zelf de oplossingen gaat invullen of het probleem overneemt? Waar moet je op letten om de juiste ondersteuning te regelen? Samen zorgen dat de juiste ondersteuning georganiseerd wordt, aansluitend op eigen mogelijkheden. Bijeenkomsten zijn interactief met veel ruimte voor vragen.

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten