`

Evert Jan Govaers

Mr. drs. Evert-Jan Govaers dankt zijn dubbele titel aan de studies rechten en bestuurskunde. Hij werkt al weer geruime tijd binnen de rechtspraak -nu als senior rechter- maar heeft ook twaalf jaar gemeente-ervaring op zijn naam staan. Evert-Jan omschrijft zichzelf als praktijkgericht, enthousiast en gedreven. Zijn trainingen passen bij zijn karakter: hij gebruikt zeer herkenbare voorbeelden om theorie en praktijk met elkaar te verbinden, heeft een grote kennis van zaken en kan je precies laten zien hoe je je nieuw opgedane kennis vertaalt naar de professionele wereld van morgen. Volgens Evert-Jan is (bestuurs)recht elke dag weer anders en dus nooit saai. Immers het ene dossier is het andere niet en elke zaak of onderwerp heeft iets specifieks of eigens in zich. Volg zijn trainingen en je weet dat hij gelijk heeft.

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten