`

Ferry Aarts

De docent is de heer F. Aarts, een zeer ervaren docent en coach Participatiewet. Ferry Aarts is kwaliteitsmedewerker Werk, Inkomen en Zorg. Je komt hem tegen bij de basiscursus Participatiewet of bij de inleiding Rechtskennis. Ferry laat je proeven van het vak, dat zoveel meer biedt dan alleen maar ‘vlakke’ smaken; zijn vakgebied bestaat echt niet alleen maar uit taaie stof. Ferry houdt van veel interactie, brengt discussie op gang, gebruikt herkenbare praktijkvoorbeelden en zorgt dat er ook wat te lachen valt. Hij geeft zijn cursisten een belangrijk uitgangspunt mee: Voer wetgeving uit maar houd altijd oog voor de mens die ermee te maken heeft. Wat Ferry betreft is een cursusdag pas geslaagd als jij na afloop denkt: ‘Ik ga naar huis met nieuwe inzichten waar ik ook echt wat mee kan en het was nog gezellig ook!’

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten