Jan Boekestijn

Jan gelooft dat in ieder mens (en teams en organisaties) kiemen liggen te wachten op ontwikkeling. Eén van zijn drijfveren is het anderen bewust maken van hun (potentiële) vermogens en hen te begeleiden in het ontwikkelen van hun kwaliteiten (essentie). Jan vindt het belangrijk dat mensen hun passie (her)vinden en vanuit bezieling (gaan) handelen. Dan gebeurt er iets, dan maak je indruk. Of het nu communicatietrainingen zijn, projectmanagement, regisseren, of persoonlijke effectiviteit, het lukt altijd mensen verder te helpen en enthousiast te krijgen. Eén van Jan zijn motto’s: ‘Als het er in zit, zal het er uit komen.’ In coaching en training zoekt Jan voortdurend naar nieuwe, passende werkwijzen. “Ik geloof dat leren alleen goed kan door actief te oefenen. Er gebeurt wat!”

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten