`

Mine van Wychen

Mine van Wychen, docent, trainer, adviseur, coach, auteur.

Haar tweede boek ‘Totdat het niet meer ging’, is het vervolg op ‘Jij redt het wel’ en ligt op dit moment bij de uitgever. Dit boek bestaat uit een drieluik: schuldenaar worden, schuldenaar zijn, schuldenvrij! In dit boek vertelt zij over haar persoonlijke ervaringen in relatie tot haar schulden. De boodschap in dit boek is NU je kop uit het zand, NU reageren, NU ingrijpen, NU in actie komen. Anders heb je te doen wat zij heeft gedaan; 21 maanden ploeteren en zwoegen om een situatie te herstellen die in aanvang en omvang misschien niet eens nodig was geweest. Met dit boek geeft zij inzage in hoe het heeft kunnen ontstaan, hoe het was om zich ermee te verhouden en hoe het haar is gelukt het opgelost te krijgen.

Haar kennis en kunde op het gebied van is omvangrijk. Sinds 1997 in het veld, ervaring in alle marktsegmenten, op alle functieniveaus. De opzet van haar seminars, workshops en trainingen is krachtig en effectief. Inhoud in combinatie met VAK manschap (vaardigheid – attitude – kennis).

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten