`

Rob Jongenburger

Rob Jongenburger is senior manager Gebiedsontwikkeling en zoekt naar de verbinding. Hij geeft sturing aan projecten en teams. Rob is zeer klantgericht en combineert die kwaliteit met een passie voor het kweken van begrip bij mensen - begrip voor henzelf en begrip voor anderen. Rob is dan ook een echte kwartiermaker: hij houdt er van complexe situaties te analyseren en te vereenvoudigen, is binnen korte tijd bekend met de belangen achter de standpunten en communiceert graag overtuigend met stakeholders. In zijn trainingen kiest Rob voor de praktische aanpak, want daarmee kun je reuzenstappen maken. Hij laat je zien welke methodes je kunt gebruiken en hoe je de gezamenlijke kracht van je team kunnen inzetten. Focus op wat de ander wel kan in plaats van wat de tekortkomingen zijn. Hiermee maak je van een groep een hecht team. Tijdens de training werk je aan een casus uit je eigen praktijk. Na afloop beschik je dus over nieuwe vaardigheden én heb je concreet, toepasbaar resultaat.

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten