`

Werken bij de MariënburgGroep

Werken bij MariënburgGroep betekent samenwerken met ervaren en betrokken adviseurs en docenten. Het betekent werken in de uitdagende wereld van de (lokale) overheid. Ons adagium ‘leren moet leuk zijn voor de deelnemers’ geldt ook voor onze docenten: ‘trainingen verzorgen moet leuk zijn voor de docenten!’

Dagelijks zijn onze eigen opleidingsadviseurs aan de slag met ontwikkelvraagstukken bij verschillende klanten en zijn onze collega’s op kantoor druk met organisatie van opleidingen, begeleiding van projecten en doen zij de noodzakelijke administratie en registratie.

We zoeken altijd de juiste persoon bij de specifieke situatie. Inmiddels maken we gebruik van een groot netwerk van professionals, met een sterke combinatie van vakinhoudelijke kennis én uitstekende didactische kwaliteiten.

Door ons netwerk worden vacatures vaak al snel ingevuld. Als er vacatures zijn dan vindt u ze op deze pagina.

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u na uw bezoek aan onze site zo enthousiast bent geworden dat u niet kunt wachten. Stuur dan gerust een open sollicitatie. Wie weet hebben we een match. Ook wij laten ons graag verrassen!

Stuur een mail naar info@marienburggroep.nl om een open sollicitatie te sturen.

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten