Nieuws

Proeverij Adviseur Ruimtelijk Domein 29 maart as. In S2M Utrecht CS

Maak kennis met de opleiding Adviseur Ruimtelijk Domein en ”proef” de mogelijkheden! Nieuwsgierig naar de nieuwe opleiding Adviseur Ruimtelijk Domein? Bezoek gratis een proeverij! Om u kennis te laten maken met de opleiding Adviseur Ruimtelijk Domein organiseren wij “proeverijen” op diverse locaties in het land.

Tijdens deze bijeenkomsten vertellen docenten en oud studenten over hun ervaringen en ontwikkelingen. Daarnaast kunt u zelf vragen stellen. Na de proeverij in Schagen op 30 november jl. gaan we nu verder met de volgende uit de reeks in Utrecht. U kunt zich opgeven via info@marienburggroep.nl.

Voor meer informatie over de Adviseur Ruimtelijk Domein kijk op Adviseur ruimtelijk domein Bent u niet in de gelegenheid om de proeverijen te bezoeken maar wilt u wel meer informatie? Neem dan contact op met Marieke van Leeuwen, 06-20218696 of m.vanleeuwen@marienburggroep.nl

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

055-7998030

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

portret van Onderwijsteam

Voor info neem contact op met:

Onderwijsteam

Mariënburggroep

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten