`

Nieuws

Nieuwe cursus Gokken en de Participatiewet

Over gokken en bijstand is veel te doen. Gokken is een veel voorkomende bezigheid waardoor mensen met een bijstandsuitkering in de problemen kunnen komen. Het gokken staat niet op zichzelf en hangt samen met een aantal complexere problemen waar binnen de wetgeving en taken van een gemeente ruimte is om ook ondersteunend en beschermend op te treden. Die ondersteuning wordt ook in beroepsprocedures een steeds belangrijkere component, hierbij letten we op zowel handhaven als ondersteunen.

De jongste rechtspraak laat een aantal wijzigingen van de beeldvorming zien bij de CRvB waarop gemeentes moeten inspelen. Daarom bieden we de cursus Gokken en de Participatiewet aan. We verzorgen de cursus alleen incompany. Een incompany training is al interessant vanaf 5 personen.

Wilt u graag meer weten of heeft u specifieke vragen over de training? Neem gerust contact op met Jeroen Busse via j.busse@marienburggroep.nl of tel. 055-7998030.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

055-7998030

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

portret van Onderwijsteam

Voor info neem contact op met:

Onderwijsteam

Mariënburggroep

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten