Nieuws

MariënburgGroep opnieuw Cedeo erkend

Wij zijn trots dat de MariënburgGroep opnieuw Cedeo-erkend is. De komende twee jaar hebben wij het predikaat ‘Cedeo-erkend’ voor onze Maatwerk Bedrijfsopleidingen.100% van de ondervraagden geeft aan tevreden te zijn met het opleidingsprogramma, de docenten en de kwaliteit van de incompany trainingen.

Het certificaat is een erkenning van de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van de maatwerktrajecten. De Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend wanneer ruim 80% van de deelnemers en opdrachtgevers ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ zijn over de opleiding of training.

Grote tevredenheid

Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo komt naar voren dat de MariënburgGroep ruimschoots voldoet aan de vereiste criteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Als sterke punten worden genoemd: zeer klantvriendelijkheid, deskundige trainers (kennis en didactisch), persoonlijke benadering, efficiëntie, het maatwerktraject en de nazorg.

Uitkomsten

De respondenten zijn zeer tevreden over opleidingsprogramma. De MariënburgGroep is goed in staat om aan de specifieke behoeften van organisaties te voldoen. De efficiëntie en gemak van de communicatie wordt benadrukt: “De samenwerking is heel prettig, met korte lijnen.”

“Wat maakt dat ik supertevreden ben, is over een maatwerktraject waarin wij zelf met onderwerpen kwamen die we behandeld wilden hebben en ze echt helemaal daarop een training ontwikkelden speciaal voor ons.”

Trainers

De waardering voor de trainers is zeer positief. De meeste respondenten benadrukken de hoge kwaliteit van de trainers, zowel inhoudelijk als didactisch. De trainers worden gewaardeerd om hun inhoudelijke kennis: “Ik ben echt onder de indruk van de kennis van de trainer op nieuwe ontwikkelingen, hierdoor kon hij ook goede praktijkvoorbeelden geven.” Ook worden de trainers gewaardeerd om hun flexibiliteit en aanpassingsvermogen aan de verschillende niveaus en achtergronden van de deelnemers. De respondenten zijn zeer positief over de uitvoering van de trainingen waarin er een goede combinatie is tussen theorie en praktijk, en veel goede praktijkvoorbeelden.

Natraject

Het natraject krijgt veel lof. Dit komt door de uitgebreide en flexibele nazorg. De nazorg omvat diverse vormen, zoals een terugkomdag of de mogelijkheid tot het stellen van vragen en voorleggen van casussen zelfs maanden na de training.

Organisatie en administratie

Respondenten uiten hun tevredenheid over de organisatie en administratie, met lof voor de bereikbaarheid, tijdigheid en klantvriendelijkheid. De effectiviteit en professionaliteit van de backoffice worden veelvuldig genoemd.

“Ze blinken uit in snelle reacties, meedenken en het samenstellen van een mooi traject.”

Cedeo-rapport

Wilt u het volledige onderzoek nalezen?

Lees het Cedeo Klanttevredenheidsrapport »

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

portret van Nicolette Stavorinus

Voor info neem contact op met:

Nicolette Stavorinus

coördinator opleidingen

055-7998030

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

portret van Onderwijsteam

Voor info neem contact op met:

Onderwijsteam

Mariënburggroep

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten