`

Agenda

Omgevingswet (e-learning module)

Opgelet! Omgevingswet (e-learning module) is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Omgevingswet (e-learning module)

5 modules 5 kennistoetsen HBO

Nu als e-learning module beschikbaar!

In de vernieuwde e-learning Omgevingswet staan alle achtergronden en bijzonderheden over de nieuwe Omgevingswet, die op 1 januari 2024 in werking is getreden. Want hoe ziet de wet er precies uit? Welke consequenties heeft de wet voor burgers en gemeenten? Na het doorlopen van de vijf modules kun je deze vragen beantwoorden. Met de nieuwe Omgevingswet wordt een nieuwe manier van werken ingevoerd. De burger gaat meer centraal staan.

In de cursus Omgevingswet leer je onder andere de uitgangspunten en doelen van de wet, de impact op gemeenten en hoe de wet het beste geïmplementeerd kan worden. Ook komen de kerninstrumenten, de procedures en alle benodigde taken, bevoegdheden en vaardigheden aan bod.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 250,- excl. btw p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via de Academie van de MariënburgGroep.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust contact op. Onze contactinformatie vindt je bovenin de rechterkolom van deze pagina.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten