`

Agenda

Brondocumenten (E-Learning)

Opgelet! Brondocumenten (E-Learning) is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Brondocumenten (E-Learning)

In de vernieuwde e-learning Brondocumenten komen de nieuwste inzichten en technieken aan bod. Want er is de laatste tijd veel winst behaald op het gebied van het herkennen van valse en vervalste documenten. Een zorgvuldige controle van onder andere geboorteakten en buitenlandse paspoorten is van groot belang in de strijd tegen fraudeurs. Aan de andere kant: ook de fraudeurs hebben niet stilgezeten…

Kun jij zien of je een echt brondocument of een ‘’nepper’’ onder ogen krijgt? Hoe controleer je dit? Welke materialen, stempels en inkten zijn gebruikt? Is het document duidelijk leesbaar en kloppen de data?

Naast de technische controle op echtheid en druktechniek en het vergelijken van de persoon die voor je staat met de foto op het document, komt er ook een stukje tactiek om de hoek kijken. Je kijkt naar de houding én gedrag van de aanbieder van het document, je vergelijkt andere aanwezige documenten en je controleert of de documenten door de juiste instantie zijn afgegeven.

Na het doorlopen van de vijf modules zul je een goede basiskennis hebben van zowel de documenten als de beschikbare hulpmiddelen. Je kunt dan bovendien eventuele onderzoeken voor Bureau Documenten van de IND beter aanleveren.

Enkel als e-learning te volgen

Deze e-learning module bestaat uit 5 onderdelen met 5 kennistoetsen. Per onderdeel is de doorlooptijd circa 30 minuten.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 425,- excl. btw p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via onze academie. Na inschrijving ontvangt u binnen 2 werkdagen een uitnodiging met een link naar onze Academie MariënburgGroep. Hierin staat tevens uw gebruikersnaam en wachtwoord.

E-learning

E-learning is het volgen van de cursus in uw eigen tempo op elk willekeurig tijdstip. Bij het afnemen van een e-learning module heb je zes maanden onbeperkt toegang tot de module. De e-learning cursus is opgebouwd volgens een ‘didactisch model’. Dit model voorziet in interactieve lesstof en oefenmateriaal zoals kennistoetsen. Steeds is er weer een afwisselende mix van korte en krachtige lesstof, ondersteunende afbeeldingen, filmpjes en quizvragen. Een didactisch model houdt ook rekening met de aandachtsspanne van de medewerker en bouwt de lesstof modulair op. De kennistoetsen kun je gebruiken om je kennisniveau te bepalen, maar kun je ook inzetten als leervorm om te leren. De kennistoetsen zijn altijd voorzien van feedback, omdat je daardoor altijd leert.

Blended learning

Aansluitend op deze module verzorgen wij optioneel incompany een aanvullende klassikale cursusdag waarin de deelnemers casuistiek bespreken en oefenen met brondocumenten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze specifieke e-learning module? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten