Agenda

Actualiteitencollege Burgerzaken

  • 07-03-2023
  • 09:30 - 16:30 uur
  • Utrecht

Actualiteitencollege Burgerzaken

Volledig geactualiseerd; helemaal up-to-date in één dag!

Ontwikkelingen in de wet- en regelgeving op het vakgebied van Burgerzaken staan niet stil. De laatste tijd zijn er veel wijzigingen geweest. Er liggen weer diverse wetsvoorstellen bij de Tweede- en Eerste Kamer en er zijn recentelijk weer nieuwe wetten ingevoerd. Ook groeit het aantal rechterlijke uitspraken waar je als medewerker Burgerzaken mee te maken krijgt. Hoe blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen? De MariënburgGroep biedt u een eendaags actualiteitencollege aan met daarin opgenomen de belangrijkste ontwikkelingen en jurisprudentie.

Doelstelling

Kennis nemen van actuele ontwikkelingen en de jurisprudentie binnen het vakgebied van Burgerzaken. Zowel recent ingevoerde ontwikkelingen als ontwikkelingen die op relatief korte termijn ingevoerd zullen worden, worden besproken.

Doelgroep

Alle medewerkers die op de afdeling Burgerzaken werken en belast zijn met de méér complexe juridische back-office werkzaamheden.

Opzet en inhoud van de training

Recente ontwikkelingen van wet- en regelgeving op het gebied van:

  • Wet Basisregistratie Personen
  • Laatste ontwikkelingen personen- en familierecht
  • Actualiteiten toepassing internationaal privaatrecht
  • Het nationaliteitsrecht
  • Behandelen van de meest recente jurisprudentie
  • Overige actuele ontwikkelingen

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 425,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie/thee, lunch en een actuele syllabus. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

Gemiddelde beoordeling
8,4
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten