Burgerzaken en Publiekszaken

Dé opleidingsspecialist voor de lokale overheid & gemeente

Werkt u op een afdeling Burgerzaken (of Publiekszaken) en bent u op zoek naar een cursus, (incompany)training of e-learning? Dan bent u aan het juiste adres bij de MariënburgGroep. Het vakgebied Burgerzaken vraagt om permanent leren. Wij bieden opleidingen, trainingen, cursussen en e-learning voor zowel beginnende als ervaren medewerkers burgerzaken(publiekszaken).

Actuele en gevarieerde trainingen vanuit de dagelijkse praktijk

Onze jarenlange ervaring vormt de basis voor de trainingen die MariënburgGroep verzorgt. Daarbij richt het bureau zich op alle onderwerpen waarmee de afdeling Burgerzaken te maken krijgt. Van nieuwe wetten tot werkprocessen, van audits tot beroepsprocedures. Altijd actueel en op uw gemeente toegespitst.

Incompany trainingstrajecten op maat

Wij verzorgen praktische trainingen en cursussen over alle onderwerpen waar medewerkers Burgerzaken mee te maken krijgen. Dat doen we bij u in de gemeente of op een centrale locatie in het land. Bekijk ons opleidingsaanbod in de linkerkolom.

Aanmelden voor een open training

Wij organiseren regelmatig open trainingen waarvoor u zich via deze website kunt aanmelden. Bekijk het actuele aanbod in de linkerkolom en schrijf u direct in voor een open training.

E-learning Burgerzaken (Publiekszaken)

De MariënburgGroep ontwikkelt samen met SEP alle NVVB-modules op MBO4-niveau in e-learning. E-learning is het volgen van een training of cursus in uw eigen tempo op elk willekeurig tijdstip. Bij het afnemen van een e-learning module heb je zes maanden onbeperkt toegang tot de module. Bekijk aanbod E-learning Burgerzaken

Topdocenten in het hele land

Onze docenten staan met de voeten in klei, zijn veelal academisch opgeleid, didactisch uitstekend onderlegd en met recht topdocenten en adviseurs. Niet alleen tijdens de cursus maar ook daarna staan ze voor u klaar. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste specialist in huis haalt.

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten