Publieks- en burgerzaken

Dé specialist voor de lokale overheid

Werkt u op een afdeling Burgerzaken en bent u op zoek naar een training? Wilt u meer weten over de Wet dwangsom, het nationaliteitsrecht of de GBA-audit? Dan bent u aan het juiste adres bij MariënburgGroep.

Actueel en gevarieerd aanbod vanuit de dagelijkse praktijk

Onze jarenlange ervaring vormt de basis voor de trainingen die MariënburgGroep verzorgt. Daarbij richt het bureau zich op alle onderwerpen waarmee de afdeling Burgerzaken te maken krijgt. Van nieuwe wetten tot werkprocessen, van audits tot beroepsprocedures. Altijd actueel en op uw gemeente toegespitst.

Incompany trainingstrajecten op maat

Wij verzorgen praktische trainingen over alle onderwerpen waar medewerkers Burgerzaken mee te maken krijgen. Dat doen we bij u in de gemeente of op een centrale locatie in het land. Bekijk ons opleidingsaanbod in de linkerkolom.

Aanmelden voor een open training

Wij organiseren regelmatig open trainingen waarvoor u zich via deze website kunt aanmelden. Bekijk het actuele aanbod in de linkerkolom en schrijf u direct in voor een open training.

Topdocenten in het hele land

Onze docenten staan met de voeten in klei, zijn veelal academisch opgeleid, didactisch uitstekend onderlegd en met recht topdocenten en adviseurs. Niet alleen tijdens de cursus maar ook daarna staan ze voor u klaar. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste specialist in huis haalt.

certificering

Als bewijs dat we competent en vakbekwaam zijn

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen maatwerk