Publieks- en burgerzaken

Dé specialist voor de lokale overheid

Werkt u op een afdeling Burgerzaken en bent u op zoek naar een training? Wilt u meer weten over de Wet dwangsom, het nationaliteitsrecht of de GBA-audit? Of heeft u behoefte aan juridisch of organisatorisch advies? Dan bent u aan het juiste adres bij MariënburgGroep/Adviesbureau Burgerzaken.

Actueel en gevarieerd aanbod vanuit de dagelijkse praktijk

Onze jarenlange ervaring vormt de basis voor de trainingen en adviestrajecten die MariënburgGroep - Adviesbureau Burgerzaken verzorgt. Daarbij richt het bureau zich op alle onderwerpen waarmee de afdeling Burgerzaken te maken krijgt. Van nieuwe wetten tot werkprocessen, van audits tot beroepsprocedures. Altijd actueel en op uw gemeente toegespitst.

Incompany trainingstrajecten op maat

Wij verzorgen praktische trainingen over alle onderwerpen waar medewerkers Burgerzaken mee te maken krijgen. Dat doen we bij u in de gemeente of op een centrale locatie in het land. Bekijk ons opleidingsaanbod in de linkerkolom.

Aanmelden voor een open training

Wij organiseren regelmatig open trainingen waarvoor u zich via deze site kunt aanmelden. Bekijk het actuele aanbod in de linkerkolom en schrijf u direct in voor een open training.

Topdocenten in het hele land

Onze docenten staan met de voeten in klei, zijn veelal academisch opgeleid, didactisch uitstekend onderlegd en met recht topdocenten en adviseurs. Niet alleen tijdens de cursus maar ook daarna staan ze voor u klaar. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste specialist in huis haalt.

Juridisch en organisatorisch advies

Ook kunt u bij ons terecht voor juridisch of organisatorisch advies. Bijvoorbeeld over bezwaar- en beroepsprocedures. Of over de optimalisatie van uw werkprocessen. Altijd concreet en praktijkgericht. Want meer dan 20 jaar ervaring in de lokale overheid staan garant voor een gedegen advies op maat. Klik op Advies burgerzaken voor meer informatie.

Juridisch advies CEDEO erkend

MariënburgGroep is wederom CEDEO erkend! Uit het klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat maar liefst 100% van onze klanten (iedereen dus) “tevreden” dan wel “zeer tevreden” is over de juridische ondersteunende dienstverlening van ons Adviesbureau. Met deze erkenning zijn wij nog steeds de eerste én enige in Nederland die gemeenten juridisch ondersteunt bij het voeren van bezwaar- en beroepszaken betreffende complexe BRP en burgerlijke stand aangelegenheden!

certificering

Als bewijs dat we competent en vakbekwaam zijn

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen maatwerk
  • logo cedeo*erkend juridischadvies