`

Agenda

Documentechtheid en ID-fraude (E-Learning)

Opgelet! Documentechtheid en ID-fraude (E-Learning) is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Documentechtheid en ID-fraude (E-Learning)

Het op juiste wijze identificeren van burgers is een cruciaal onderdeel in de gemeentelijke dienstverlening. Als iemand een uitkering aanvraagt, of een rijbewijs komt verlengen, dan wil je absoluut zeker weten dat de persoon die voor je staat ook daadwerkelijk recht heeft op die diensten. De belangen zijn groot en helaas komt identiteitsfraude maar al te vaak voor.

In deze cursus binnen het domein Burgerzaken leer je alles over echtheidskenmerken van documenten, over technisch en tactisch profilen van burgers, over de verschillende vormen van id-fraude en hoe deze te voorkomen, en over wat je moet doen als je fraude hebt vastgesteld.

Enkel als e-learning te volgen

Deze e-learning module bestaat uit 7 onderdelen met 7 kennistoetsen. Per onderdeel is de doorlooptijd circa 30 minuten.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 395,- p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via onze academie. Na inschrijving ontvangt u binnen 2 werkdagen een uitnodiging met een link naar onze Academie MariënburgGroep. Hierin staat tevens uw gebruikersnaam en wachtwoord.

E-learning

E-learning is het volgen van de cursus in uw eigen tempo op elk willekeurig tijdstip. Bij het afnemen van een e-learning module heb je zes maanden onbeperkt toegang tot de module. De e-learning cursus is opgebouwd volgens een ‘didactisch model’. Dit model voorziet in interactieve lesstof en oefenmateriaal zoals kennistoetsen. Steeds is er weer een afwisselende mix van korte en krachtige lesstof, ondersteunende afbeeldingen, filmpjes en quizvragen. Een didactisch model houdt ook rekening met de aandachtsspanne van de medewerker en bouwt de lesstof modulair op. De kennistoetsen kun je gebruiken om je kennisniveau te bepalen, maar kun je ook inzetten als leervorm om te leren. De kennistoetsen zijn altijd voorzien van feedback, omdat je daardoor altijd leert.

Blended learning

Aansluitend op deze module verzorgen wij optioneel incompany een aanvullende klassikale cursusdag waarin de deelnemers casuistiek bespreken en oefenen met id-fraude. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze specifieke e-learning module? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

Gemiddelde beoordeling
8,2
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten