Jeugd en Gezin

Een gezin, een kind, een ouder, één plan. Als professional op dit werkveld krijgt u niet alleen te maken met veel belanghebbenden, omstandigheden en leefgebieden maar ook met verschillende wetswijzigingen. Veel en andere vragen komen op u af dan voorheen. Om juridisch juiste antwoorden op deze uiteenlopende vragen te kunnen geven is het van belang om de hoofdpunten uit verschillende wetgevingen te kennen. De MariënburgGroep biedt u deze antwoorden middels ons actuele open aanbod en op maat ontwikkelde trainingen bij u op kantoor.

Daag ons uit en wij garanderen u een training op hoog niveau waar u antwoord krijgt op al u vragen en waar u ook echt in de praktijk mee de aan slag kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Altijd praktijkgericht, actueel en flexibel

Bij de MariënburgGroep staat uw praktijk centraal. Om tijdens de training een sterke koppeling tussen de theorie en praktijk te kunnen realiseren en waarborgen werkt de MariënburgGroep uitsluitend met trainers uit de (gemeentelijke) praktijk. Zij beschikken over ruime didactische ervaring, zodat aansluiting bij leerdoelen en leerwensen gegarandeerd is. Zo behaalt u het meeste rendement uit uw training.

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen maatwerk
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten