`

Juridische zaken

Juridische Zaken heeft binnen een gemeente een specialistische adviserende en regisserende rol, die zich specifiek richt op het college, de burgemeester, de raad en de ambtelijke top. Zij ziet toe op de kwaliteit van het handelen van de gemeente op juridisch gebied. De MariënburgGroep biedt u op het gebied van juridische trainingen een zeer veelzijdig aanbod van kennisgerichte thema’s met louter experts voor de groep in combinatie met de benodigde vaardigheden.

Ons landelijk cursusaanbod

De individuele deelnemer kan bij ons terecht voor een groot aanbod aan cursussen en trainingen. Als innovatieve opleider bieden wij het meest actuele en vernieuwende opleidingsaanbod aan voor de individuele cursist, werkzaam binnen de (lokale) overheid.

Incompany maatwerk

Incompany trainingen worden bij u in de organisatie en in de eigen werkomgeving gehouden gericht op de overdracht van kennis uit de praktijk. Als pro actieve partner ontwikkelen wij samen met u succesvolle maatwerktrajecten. Door vooraf de leerdoelen, kennisniveau en wensen scherp te definiëren worden trainingsdoelen behaald en borgen wij de resultaten binnen uw organisatie.

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten