`

Incompany training


S0 Vaardigheden Specialist Burgerzaken

Deze module is bedoeld voor de aankomend specialist en is gericht op vaardigheden die vooral vakspecifiek zijn binnen Burgerzaken en gericht op de ontwikkeling van de specialist. Na het volgen van deze module heeft de medewerker vaardigheden ontwikkeld gericht op houding/gedrag, zelfstandigheid en de eigen ontwikkeling. Daarnaast zijn vaardigheden ontwikkeld op het gebied van communicatie (in woord en geschrift), omgevingsbewustzijn, bestuurlijk en politiek handelen, proces- en projectmanagement en onderzoeksvaardigheden. Deze vaardigheden past een specialist Burgerzaken toe in combinatie met de aangereikte inhoudelijke kennis, inzichten en andere vaardigheden. Zo zullen verschillende vaardigheden in samenhang met andere inhoudelijke specialistmodules worden geëxamineerd.

Inhoud en duur van het programma

De toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle eind- en toetstermen zodat je vervolgens klaar bent om het examen bij de NVVB met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 3 dagen. Bekijk toetsplan NVVB.

Examen

Indien gewenst kun je de module S0 Vaardigheden Specialist Burgerzaken afsluiten met een vaardigheidsexamen bij de NVVB. De kosten voor dit examen vind je op de website van de NVVB. Beschrijving examen »

Onderdeel Diplomalijn 5, 6, 7 & 8 (NLQF-niveau 6)

De module S0 Vaardigheden Specialist Burgerzaken is onderdeel van het diploma Specialist Identiteitsdocumenten (diplomalijn 5), het diploma Specialist Burgerlijke stand (diplomalijn 6), het diploma Specialist Basisregistratie personen (diplomalijn 7) en het diploma Specialist Beleid en Kwaliteit (diplomalijn 8). Deze diplomalijnen maken deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Als je alle modules van de de desbetreffende diplomalijn via het NVVB examen hebt behaald ontvang je van de NVVB het diploma.

Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s. Elk diploma bestaat uit meerdere modules.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Mariëlle Hoogland. Je vindt haar contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Mariëlle Hoogland. Zij helpt je graag verder.

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten