Agenda

Masterclass Aanbestedingsrecht

Opgelet! Masterclass Aanbestedingsrecht is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Masterclass Aanbestedingsrecht

De ontwikkelingen en trends in het aanbestedingsrecht gaan snel en zijn vaak moeilijk bij te houden. In een dag wordt u op een leuke en interactieve wijze op de hoogte gebracht van de belangrijkste aanbestedingsrechtelijke topics.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Best Value Procurement
  • Bestuurlijk Aanbesteden
  • Gebiedsontwikkeling en aanbestedingsrecht
  • De nieuwe Aanbestedingswet
  • Actuele en voor praktijk relevante jurisprudentie
  • Casussen uit (uw) praktijk

Uw docent

De masterclass wordt verzorgd door mr. Tony van Wijk. Hij is advocaat-partner bij Dirkzwager advocaten en notarissen en gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht. Tony van Wijk is een ervaren docent, publiceert regelmatig op het gebied van het aanbestedingsrecht en is als branche-expert verbonden aan de landelijke Commissie van Aanbestedingsexperts.

Datum en locatie

De cursus wordt gegeven op dinsdag 31 januari 2017 van 09.30 -16.30 uur. Wij ontvangen je graag bij:

Regardz Meeting Center La Vie Utrecht
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Het moderne vergadercentrum Regardz La Vie ligt op een steenworp afstand van de Utrechtse grachten en is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Regardz La Vie ligt op loopafstand (800m) van het station Utrecht CS.

Uw investering

Die bedraagt € 425,- p.p. inclusief koffie/thee, lunch en uitgebreide syllabus met certificaat van deelname. De BTW is verrekenbaar met het BTW-compensatiefonds voor gemeenten.

Gratis gebruik van ons expertisecentrum

Uw docent Tony van Wijk is bereid gevonden na afloop van de masterclass beschikbaar te blijven voor vragen. Tot drie maanden na de cursus mag u kosteloos vragen aan ons voorleggen, voor zover redelijkerwijs per mail of telefoon te beantwoorden. Op die manier wordt geborgd dat de masterclass beklijft en bruikbaar is in de eigen praktijk.

portret van Harry Ploeg

Voor info neem contact op met:

Harry Ploeg

manager opleidingen

06-82868847