`

Incompany training


Effectief beïnvloeden

Met de training effectief beïnvloeden ontwikkel je beïnvloedingsvaardigheden. Hoe beïnvloed je met je eigen gedrag de ander zonder dat het de relatie schaadt? Wanneer wordt beïnvloeden manipuleren? Tot waar reikt je invloed en waar ligt de grens? De training effectief beïnvloeden geeft je de antwoorden op deze vragen! Je leert hoe je mensen effectief beïnvloedt en zo meer regie neemt. Met de training strategisch adviseren (3 dagen) haal je een optimaal rendement uit adviesgesprekken.

Deze training bestaat uit twee dagen.

Resultaat training Effectief beïnvloeden

  • Je hebt meer tools om mensen mee te krijgen en om te gaan met situaties waar je graag je invloed vergroot
  • Je hebt inzicht in je persoonlijke beïnvloedingsstijl
  • Je geeft sturing aan (lastige) gesprekken
  • Je kent de kwaliteiten en valkuilen van jouw beïnvloedingsstijl
  • Je hebt meer grip op succes in een situatie.

Aanpak

De training is bijzonder interactief door de diverse werkvormen die worden afgewisseld. Oefeningen, rollenspelen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief beïnvloeden komen aan de orde. Je leert om je stijl aan de ander aan te passen, waardoor je de ander zo effectief mogelijk beïnvloedt. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten