Agenda

Complexe persoonslijsten lezen

  • 25-11-2024 02-12-2024 09-12-2024
  • 09:30 - 16:30 uur
  • Utrecht, 3 dagen

Complexe persoonslijsten lezen

voor gevorderden

In de cursus Complexe persoonslijsten lezen wordt met praktijkvoorbeelden gewerkt. Een groot aantal voorkomende fouten wordt behandeld. Geconstateerde fouten worden besproken en ingedeeld in categorieën. De deelnemers worden uitgedaagd persoonslijsten te lezen en op fouten te controleren.

Opzet en inhoud van de training Complexe Persoonslijsten

Dag 1: Actualiseren en corrigeren voor gevorderden

Het verwerken op de persoonslijst van ingewikkelde actualiseringen en correcties; het tussenvoegen en verbeteren van historische categorieën. Ook wordt het herstellen van eenvoudige volgorde problemen uitgebreid besproken.

Dag 2: Reconstrueren van volgorde problemen in persoonslijsten

Bekend is dat complexe volgorde problemen ontstaan door foute actualiseringen en correcties. Deze dag gaan we ontstane situaties beoordelen en gaan we vervolgens bepalen hoe deze weer moeten worden hersteld. Deze dag is ook uitermate geschikt voor het meebrengen van ingewikkelde foutmeldingen van de eigen werkplek.

Dag 3: Vervolg dag 2

Vervolg van dag 2 met als toevoeging aandacht voor foutmeldingen uit de kwaliteitsmonitor, zodat beoordeeld kan worden of dit wel of niet leidt tot een foutherstel.

Tijdens de training wordt voldoende ruimte gemaakt om uw eigen casuїstiek in te brengen.

Resultaat

Aan het einde van de training zijn de cursisten in staat:

  • Controles op persoonslijsten uit te voeren
  • Aanwezige fouten te constateren
  • Complexe problemen zelfstandig te onderzoeken en op te lossen
  • en zijn de overeenkomsten én de verschillen duidelijk in de bijhouding van de persoonslijst onder de BRP én de BRP.

Doelgroep

Er wordt uitgegaan dat bij de deelnemers een zekere mate van kennis van de BRP wet- en regelgeving en kennis van deze wet- en regelgeving bekend is. Buiten de kennis is het ook gewenst dat de deelnemers praktijkervaring hebben.

Datum en plaats Najaar 2024

De cursusdagen zijn op maandag 25 november, maandag 2 december en maandag 9 december 2024 van 09:30 tot 16:30 uur in Utrecht.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 1049,- p.p. excl. btw bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie, thee, lunch en cursusmateriaal. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten