Finance & control

Ons uitgebreide opleidings- en trainingsprogramma Finance & Control

De MariënburgGroep biedt u een zeer uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingen specifiek voor het domein Finance en Control.

Altijd praktijkgericht, actueel en flexibel

In al onze opleidingen staat uw praktijk centraal. Om tijdens de training een sterke koppeling tussen de theorie en praktijk te kunnen realiseren en waarborgen werkt de MariënburgGroep uitsluitend met trainers uit de (gemeentelijke) praktijk. Zij beschikken over ruime didactische ervaring, zodat aansluiting bij leerdoelen en leerwensen gegarandeerd is. Zo behaalt u het meeste rendement uit uw training.

Kwaliteit

Wij zijn Cedeo-erkend, dit is een erkenning van de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van de open opleidingen en incompany maatwerktrajecten. Als het gaat om maatwerktrajecten hebben we een uitzonderlijke hoge score van 9,92 behaald. Voor de open opleidingen geldt een uitstekende score van 9,86.

Ons landelijk cursusaanbod

De individuele deelnemer kan bij ons terecht voor een groot aanbod aan cursussen en trainingen. Als innovatieve opleider bieden wij het meest actuele en vernieuwende opleidingsaanbod aan voor de individuele cursist, werkzaam binnen de (lokale) overheid.

Incompany maatwerk

Incompany trainingen worden bij u in de organisatie en in de eigen werkomgeving gehouden gericht op de overdracht van kennis uit de praktijk. Als pro actieve partner ontwikkelen wij samen met u succesvolle maatwerktrajecten. Door vooraf de leerdoelen, kennisniveau en wensen scherp te definiëren worden trainingsdoelen behaald en borgen wij de resultaten binnen uw organisatie.

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten