`

Agenda

Burgerlijke stand volledig up-to-date in 4 dagen

Opgelet! Burgerlijke stand volledig up-to-date in 4 dagen is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Burgerlijke stand volledig up-to-date in 4 dagen

Opfris, actualiteiten en verdieping voor iedereen die dagelijks met de BS werkt

Tijdens deze cursusdagen wordt uitvoerig aandacht besteed aan de basisbeginselen, verdieping en actualiteiten van de burgerlijke stand. We nemen je mee langs het afstammingsrecht, het naamrecht, het huwelijk en geregistreerd partnerschap en overlijden. Daarbij worden alle actualiteiten per onderwerp meegenomen en besproken.

Werkwijze

De cursusdagen zijn interactief. De docent zal de deelnemers meenemen in de veranderingen op het vakgebied Burgerzaken. Dit doet hij door zoveel mogelijk theoretische kennis af te wisselen met voorbeelden uit de praktijk. Uw inzicht en praktisch toepasbare kennis wordt hierdoor vergroot. Er is veel gelegenheid voor het stellen van vragen en het inbrengen van eigen casussen.

Deelnemers

Deze summercourse is bedoeld voor de ambtenaar van de burgerlijke stand die akten van geboorte, erkenning en naamskeuze opmaakt en latere vermeldingen aan geboorteakten toevoegt. Na het volgen van deze module heeft de medewerker actuele kennis van en inzicht in de relevante Nederlandse wetgeving en de elementaire IPR-regels op het gebied van afstammings- en naamrecht.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 1195,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie, thee, lunch en cursusmateriaal. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Mariëlle Hoogland. Je vindt haar contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Mariëlle Hoogland. Zij helpt je graag verder.

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten