Incompany training


Geluidhinder en bestemmingsplannen

Hoeveel geluid een bedrijf of evenement mag produceren, is in regels en vergunningen vastgelegd. In de cursus Geluidhinder en bestemmingsplannen leer je de systematiek van de Wet geluidhinder in samenhang met bestemmingsplannen.

Programma van de cursus

  • Systematiek van de Wet geluidhinder;
  • De inhoud van bestemmingsplannen en de Wet geluidhinder (industrielawaai en wegverkeerslawaai);
  • Luchtverkeerslawaai en bestemmingsplannen
  • Geluidhinder van solitaire bedrijven
  • Geluidhinder van horeca en evenementen en de inhoud van het bestemmingsplan

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van docent Kees van Alphen

Uw docent

Kees van Alphen

De cursus wordt gegeven door mr. C.W.M. (Kees) van Alphen. Kees is eigenaar van een deskundig adviesbureau en kent de gemeentelijke wereld door en door. Actief voor de gemeentelijke en provinciale overheid, alsmede de waterschappen en bedrijven en instellingen die veel met de overheid werken zoals stedenbouwkundige adviesbureaus.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten