`

NVVB Awb MBO-4

Het is niet mogelijk om voor deze module in te schrijven. Deze module valt onder het oude diplomastelsel van de NVVB en heeft een andere naam gekregen. Deze module heet in het nieuwe diplomastelsel B9 Awb en procesrecht 1.

De module B9 Awb en procesrecht 1 is bedoeld voor de medewerker Burgerzaken die zich bezighoudt met de toepassing en werking van de Awb en het procesrecht in relatie tot Burgerzaken. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in de toepassing van de algemene regels van het proces- en bestuursrecht, zoals bezwaar, beroep en algemene beginselen van behoorlijk bestuur. Het is mogelijk om deze module zowel klassikaal als via e-learning te volgen. Meer info en aanmelden voor de module B9 Awb en procesrecht 1 »

De module B9 Awb en procesrecht 1 is onderdeel van het diploma Verblijf en adres (diplomalijn 2) en het diploma Burgerlijke stand - basis (diplomalijn 3) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Bekijk het nieuwe diplomastelsel.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten