`

NVVB Nationaliteit MBO-4

Het is niet mogelijk om voor deze module in te schrijven. Deze module valt onder het oude diplomastelsel van de NVVB en heeft een andere naam gekregen. Deze module heet in het nieuwe diplomastelsel B6 Nationaliteitsrecht 1.

De module B6 Nationaliteitsrecht 1 is bedoeld voor de medewerker Burgerzaken die zich bezighoudt met optie- en naturalisatieverzoeken en met het bepalen of de Nederlandse nationaliteit van rechtswege wordt verkregen of dat de Nederlandse nationaliteit verloren gaat. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in het Nederlandse nationaliteitsrecht, kan hij bepalen of een persoon de Nederlandse nationaliteit heeft of heeft gehad en kan hij optie- en naturalisatieverzoeken in behandeling nemen. Het is mogelijk om deze module zowel klassikaal als via e-learning te volgen. Meer info en aanmelden voor de module B6 Nationaliteitsrecht 1 »

De module B6 Nationaliteitsrecht 1 is onderdeel van het diploma Burgerlijke stand - basis (diplomalijn 3) en het diploma Basisregistratie personen-basis (diplomalijn 4) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Bekijk het nieuwe diplomastelsel.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten