`

NVVB Nederlandse reisdocumenten MBO-4

Het is niet mogelijk om voor deze module in te schrijven. Deze module valt onder het oude diplomastelsel van de NVVB en heeft een andere naam gekregen. Deze module heet in het nieuwe diplomastelsel B2 Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen.

De module B2 Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen is bedoeld voor de medewerker Burgerzaken die zich bezighoudt met Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in de wet- en regelgeving rondom reisdocumenten en rijbewijzen en de handelingen en procedures van aanvraag tot en met weigering of verstrekking van reisdocumenten en rijbewijzen. Het is mogelijk om deze module zowel klassikaal als via e-learning te volgen. Meer info en aanmelden voor de module B2 Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen »

De module B2 Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen is onderdeel van het diploma Basiskennis Burgerzaken (diplomalijn 1) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Bekijk het nieuwe diplomastelsel.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten