`

NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4

Het is niet mogelijk om voor deze module in te schrijven. Deze module valt onder het oude diplomastelsel van de NVVB en heeft een andere naam gekregen. Deze module heet in het nieuwe diplomastelsel B3 Systematiek van gegevensverwerking.

De module B3 Systematiek van gegevensverwerking is bedoeld voor de medewerker Burgerzaken die zich bezighoudt met de verwerking van gegevens in de BRP en het opmaken van akten en latere vermeldingen in de registers van de burgerlijke stand. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in de opbouw van een persoonslijst, beheerprocessen, het berichtenverkeer en de systematiek van akten en registers van de burgerlijke stand. Het is mogelijk om deze module zowel klassikaal als via e-learning te volgen. Meer info en aanmelden voor de module B3 Systematiek van gegevensverwerking »

De module B3 Systematiek van gegevensverwerking is onderdeel van het diploma Basiskennis Burgerzaken (diplomalijn 1) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Bekijk het nieuwe diplomastelsel.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten