Agenda

NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4

  • 26-10-2020 02-11-2020 09-11-2020 23-11-2020
  • 09:30 - 16:30 uur
  • Amersfoort, 4 dagen

NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4

Volgens de nieuwe kwalificatiestructuur van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken

De module Systematiek van gegevensverwerking gaat over het verwerken van de gegevens in de basisregistratie personen. Daar komt veel bij kijken. Burgers hebben de verplichting om de gegevens aan te leveren bij de gemeenten. De gemeenten dienen deze gegevens op de juiste manier te verwerken. Deze module behandelt alle zaken die daar betrekking op hebben. Dat betekent dat zowel onderdelen uit de Wet basisregistratie personen als ook onderdelen uit het Burgerlijk Wetboek behandeld zullen worden. Aan het einde van de module zullen ook de beheersprocessen en het berichtenverkeer behandeld worden.

Het examen

Er wordt examen gedaan volgens het (flexibiel) toetssysteem van de NVVB. U plant dit examen zelf in op een datum die u goed uitkomt. Er worden 34 gesloten vragen gesteld. U krijgt voor de beantwoording van deze vragen 90 minuten. Indien u voldoende gescoord heeft behaald ontvangt u een door de NVVB erkend certificaat met daarop het door u behaalde cijfer.

Inhoud en duur van het programma

De toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle eind- en toetstermen zodat u vervolgens klaar bent om het examen met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 4 dagen.

Deze module levert u 2 NVVB punten op

Datum en plaats

De cursus beslaat vier dagen.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de cursus nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 1.195,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie, thee, lunch en cursusmateriaal. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 495,- p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via de Academie van de MariënburgGroep.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.