`

Incompany training


Schrijven in Klare Taal

voor medewerkers Burgerzaken

Opzet en inhoud

Voor de training stuurt u twee brieven in van eigen hand. Dat is het materiaal waarmee u zelf aan de slag gaat. De training is sterk praktijk gericht. U krijgt veel oefeningen en u leert brieven en beschikkingen toegankelijker te maken voor een groot publiek. De training duurt 2 dagen.

Werken met eigen materiaal

Bij het begin van de training ontvangt elke deelnemer een syllabus. Daarin staan schrijftips en het materiaal dat u zelf hebt ingestuurd. Daar gaat u mee aan de slag.

Doelgroep

Medewerkers Burgerzaken die brieven en beschikkingen schrijven of klachten afhandelen.

Resultaat

Na de training kunnen deelnemers goede, logische brieven schrijven of een klacht schriftelijk afhandelen. Zij weten wat verschillende leesniveaus zijn en hoe ze hun schrijfstijl kunnen afstemmen op de lezer. Deelnemers kunnen na de training schriftelijk een klacht afhandelen op een klantvriendelijke manier. Zij leren met eigen materiaal actief en direct te schrijven.

Aantal dagdelen

4 dagdelen (2 dagen)

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten