`

Incompany training


Verklaring onder ede (VOE)

Tijdens deze training wordt stilgestaan bij alle relevante wet- en regelgeving rondom de Verklaring Onder Eed. Er wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden gekeken naar de (on)mogelijkheid tot het corrigeren van reeds afgelegde Verklaringen Onder Eed. Er is aandacht voor sterke en minder sterke brondocumenten, DNA-onderzoek en gezichtsvergelijkend onderzoek. De meest recente ontwikkelingen in de jurisprudentie worden hierbij aangehaald en betrokken. Aan het einde van de dag (of dagdeel) weet de cursist exact waarop te letten bij het afleggen van een verklaring onder eed en of een reeds afgelegde verklaring onder eed gecorrigeerd kan (of moet) worden.

Doelgroep

De training wordt georganiseerd voor medewerkers burgerzaken. Ervaring met het afleggen van een Verklaring Onder Eed is niet nodig, kennis van de systematiek van de basisregistratie personen is wel randvoorwaardelijk.

Aan bod komen:

  • Wet- en regelgeving
  • Jurisprudentie
  • Praktijkvoorbeelden
  • Ruimte voor praktijkvragen

Duur

1 dagdeel

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten