`

Agenda

BABS (E-Learning)

Opgelet! BABS (E-Learning) is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

BABS (E-Learning)

Trouwen in de bajes, met de handschoen of per volmacht: je kunt er als BABS mee te maken krijgen. Maar wat zijn nou precies de taken van deze Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand? En wat is het verschil met een ABS?

Het antwoord op deze en veel andere vragen vind je in de e-learning BABS. Een bron van kennis voor iedereen die trouwambtenaar wil worden. In drie modules leert u onder andere wat er moet staan in een huwelijksakte, wat het verschil is tussen huwelijk en partnerschap, welke namen partners kunnen kiezen, hoeveel getuigen er moeten zijn en wie er niet met elkaar mogen trouwen.

We geven u een aantal tips & tricks voor het maken van een goede toespraak. Elke toespraak is weer anders. Zorg in ieder geval dat het bruidspaar jóuw toespraak onthoudt!

Met het volgen van de e-learning bent u nog geen BABS. Daarvoor moet u beëdigd worden door de rechtbank en benoemd worden door de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt. Vraag voordat u met de e-learning gaat starten welke eisen de gemeente stelt aan het voltrekken van een huwelijk in de desbetreffende gemeente.

Enkel als e-learning te volgen

Deze e-learning module bestaat uit 3 onderdelen met 3 kennistoetsen. Per onderdeel is de doorlooptijd circa 30 minuten. Klik op de groene button met e-learning om in te schrijven.

Kosten E-learning

De kosten voor het volgen van deze E-learning module zijn € 225,- excl. btw p.p. U krijgt dan zes maanden onbeperkt toegang tot de module via onze academie. Na inschrijving ontvangt u binnen 2 werkdagen een uitnodiging met een link naar onze Academie MariënburgGroep. Hierin staat tevens uw gebruikersnaam en wachtwoord.

E-learning

E-learning is het volgen van de cursus in uw eigen tempo op elk willekeurig tijdstip. Bij het afnemen van een e-learning module heb je zes maanden onbeperkt toegang tot de module. De e-learning cursus is opgebouwd volgens een ‘didactisch model’. Dit model voorziet in interactieve lesstof en oefenmateriaal zoals kennistoetsen. Steeds is er weer een afwisselende mix van korte en krachtige lesstof, ondersteunende afbeeldingen, filmpjes en quizvragen. Een didactisch model houdt ook rekening met de aandachtsspanne van de medewerker en bouwt de lesstof modulair op. De kennistoetsen kun je gebruiken om je kennisniveau te bepalen, maar kun je ook inzetten als leervorm om te leren. De kennistoetsen zijn altijd voorzien van feedback, omdat je daardoor altijd leert.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over deze specifieke e-learning module? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten