Incompany training


S1 Persoonsinformatievoorziening en privacy

Deze module is bedoeld voor de (aankomend) specialist die zich bezighoudt met de beleidsterreinen persoonsinformatievoorziening en privacy, protocollering, verstrekken van gegevens uit de BRP en het weigeren van verstrekkingen. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in de relevante regels op het gebied van de Wet BRP en de AVG. Deze module is een vervolg op en een verdieping van module B8: Gegevensverstrekking.

Inhoud en duur van het programma

De toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle eind- en toetstermen zodat je vervolgens klaar bent om het examen bij de NVVB met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 3 dagen. Bekijk toetsplan NVVB.

Examen

Indien gewenst kun je de module S1 Persoonsinformatievoorziening en privacy afsluiten met een examen bij de NVVB. De kosten voor dit examen vind je op de website van de NVVB. Indien je voldoende gescoord hebt ontvang je een door de NVVB erkend certificaat met daarop het door jou behaalde cijfer. Het examen bestaat uit een theorie-examen met gesloten vragen en een praktijkopdracht.

Aanbevolen voorkennis

Het is mogelijk om los van de diplomalijnen losse modules te volgen. Als een losse module gewenst is, is het verstandig om te kijken welke voorkennis daarbij wordt aanbevolen. De benodigde aanbevolen voorkennis voor Persoonsinformatievoorziening en privacy (S1) is M11/B8 Gegevensverstrekking.

Onderdeel Diplomalijn 7 - Specialist Basisregistratie personen (NLQF-niveau 6)

De module S1 Persoonsinformatievoorziening en privacy is onderdeel van het diploma Specialist Basisregistratie personen (diplomalijn 7) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Als je alle modules van de diplomalijn Specialist Basisregistratie personen (diplomalijn 7) via het NVVB examen hebt behaald ontvang je van de NVVB het diploma Specialist Basisregistratie personen (NLQF-niveau 6).

Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s. Elk diploma bestaat uit meerdere modules.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Mariëlle Hoogland. Je vindt haar contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Mariëlle Hoogland. Zij helpt je graag verder.

portret van Mariëlle Hoogland

Voor info neem contact op met:

Mariëlle Hoogland

projectcoördinator

055-7998030

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten