Incompany training

Skills voor de trainer (train de trainer) is een incompany training. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, of telefonisch contact opnemen.


Skills voor de trainer (train de trainer)

Bent u al trainer en wilt u uw trainingsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze training geschikt voor u. Een goede trainer blijft zichzelf voortdurend ontwikkelen. Hoe meer u leert hoe meer uw studenten leren. In deze training leert u uw eigen training nog leerzamer en leuker te maken voor uw deelnemers. U gaat aan de slag met trainingstechnieken en –werkvormen. Maar nog belangrijker: U gaat deze oefenen onder leiding van een deskundig vaardighedendocent.

Er wordt van u een actieve bijdrage verwacht in de training. U gaat aan de slag met diverse werkvormen en u gaat in de lessen een eigen (mini) training verzorgen. U kunt een eigen onderwerp hiervoor kiezen. Na afloop krijgt u feedback en ontwikkelpunten van uw medecursisten en van de docent.

Reactie van cursisten:

“Ik heb genoten van de training, het gaf me veel energie, er vielen hoop dingen op hun plek.”

Programma

De training bestaat uit twee losse trainingsdagen met daartussen tijd om te oefenen met uw eigen training. Afwisseling theorie en praktijk is een belangrijk onderdeel van de training.

Dag 1

  • Hoe activeer ik mijn cursisten?
  • Hoe zien cursisten mij als trainer?
  • Interactie
  • Hoe houd ik een groep enthousiast?
  • Hoe beantwoord ik vragen?
  • Reacties van mijn cursisten
  • Omgaan met weerstand

Dag 2

  • Structuur van een training
  • Eigen training

Resultaat

Na het volgen van deze training staat u als trainer met meer zelfvertrouwen voor de groep. U weet structuur aan te brengen in uw eigen trainingsprogramma en weet daarin geschikte werkvormen toe te passen. U op een juiste manier uw (vak)kennis overdragen op de cursisten en ze daardoor enthousiasmeren en in de leerstand krijgen.

portret van docent Yvon van der Kroft

Uw docent

Yvon van der Kroft

Yvon van der Kroft is communicatietrainer en coach. Ze inspireert en begeleidt al vele jaren tal van professionals binnen de overheid. Hoe spreek je teamleden aan op eigen verantwoordelijkheid? Hoe kom je overtuigend over? Hoe ga je om met weerstand? Yvon helpt je om vaardigheden te ontwikkelen die je helpen om mensen mee te krijgen. Haar motto: ‘Beïnvloed een ander, begin bij jezelf.’ Yvon zet je aan het denken, maakt je bewust van je eigen gedrag en prikkelt je om je uitstraling in lijn te brengen met de boodschap die je uitdraagt. Haar cursisten zeggen ‘ontzettend veel’ te hebben aan Yvons training, ze noemen die ‘een echte aanrader’. Een mooi compliment!

portret van Harry Ploeg

Voor info neem contact op met:

Harry Ploeg

manager opleidingen

06-82868847