Agenda

Actualiteitencollege Burgerzaken

Actualiteitencollege Burgerzaken

Volledig geactualiseerd; helemaal up-to-date in één dag!

Ontwikkelingen in de wet- en regelgeving op het vakgebied van Burgerzaken staan niet stil. De laatste tijd zijn er veel wijzigingen geweest. Er liggen weer diverse wetsvoorstellen bij de Tweede- en Eerste Kamer en er zijn recentelijk weer nieuwe wetten ingevoerd. Ook groeit het aantal rechterlijke uitspraken waar je als medewerker Burgerzaken mee te maken krijgt. Hoe blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen? De MariënburgGroep biedt u een eendaags actualiteitencollege aan met daarin opgenomen de belangrijkste ontwikkelingen en jurisprudentie.

Doelstelling

Kennis nemen van actuele ontwikkelingen en de jurisprudentie binnen het vakgebied van Burgerzaken. Zowel recent ingevoerde ontwikkelingen als ontwikkelingen die op relatief korte termijn ingevoerd zullen worden, worden besproken.

Doelgroep

Alle medewerkers die op de afdeling Burgerzaken werken en belast zijn met de méér complexe juridische back-office werkzaamheden.

Opzet en inhoud van de training

Recente ontwikkelingen van wet- en regelgeving op het gebied van:

  • Wet Basisregistratie Personen
  • Laatste ontwikkelingen personen- en familierecht
  • Actualiteiten toepassing internationaal privaatrecht
  • Het nationaliteitsrecht
  • Behandelen van de meest recente jurisprudentie
  • Overige actuele ontwikkelingen

Datum en plaats

De cursus wordt gegeven op dinsdag 17 november 2020 van 09.30 - 16.30 uur. Wij ontvangen je graag bij:

Seats2meet Amersfoort CS
Stationsplein 49
3818 LE Amersfoort

Seats2meet Station Amersfoort is gevestigd boven het station. We raden u daarom aan om het openbaar vervoer te komen. Om vanuit het station bij de ingang te komen, volgt u de volgende route:

  • Loop richting uitgang Stationsplein (buszijde van het station)
  • Loop voorbij de bloemist (linkerzijde) naar buiten
  • De ingang van Seats2meet.com is direct aan uw linkerhand

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 395,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie/thee, lunch en een actuele syllabus. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van docent Johan van den Broek

Uw docent

Johan van den Broek

De training wordt uitgevoerd door de heer Johan van den Broek. Als lid van de examen opgave commissie van de opleiding MLO/BABZ; lid van de NVVB werkgroep nationaliteit en in zijn regulier werk belast met de implementatie van nieuwe Wet en regelgeving én de behandeling van bezwaar- en beroepszaken op het gebied van het personen- en familierecht, het nationaliteitsrecht en het internationaal privaatrecht, is hij als geen ander in staat om deze nieuwe materie op een duidelijke wijze op u over te brengen.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119