Incompany training


APV herziening

Waar moet je op letten bij een herziening van de Algemene Plaatselijke Verordening

Tijdens de training zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen

  • waar moet je op letten bij een actualisering van de APV;
  • redactie van meldingsplichten;
  • voorbeelden van heldere en duidelijke regels zonder veel administratieve gevolgen;
  • onderscheid tussen beleidsregels, nadere regels en algemeen verbindende voorschriften;
  • actuele onderwerpen van beleid en landelijke regelgeving waarmee bij een herziening van de APV rekening moet worden gehouden;
  • vooruitlopen op het omgevingsplan;
  • de doorwerking van de Dienstenwet en de notificatie op grond van de Regeling indicatieve vaststelling reikwijdte Dienstenwet.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van docent Kees van Alphen

Uw docent

Kees van Alphen

De cursus wordt gegeven door mr. C.W.M. (Kees) van Alphen. Kees is eigenaar van een deskundig adviesbureau en kent de gemeentelijke wereld door en door. Actief voor de gemeentelijke en provinciale overheid, alsmede de waterschappen en bedrijven en instellingen die veel met de overheid werken zoals stedenbouwkundige adviesbureaus.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten