Incompany training


Gebiedsontwikkeling nieuwe stijl

Deze 3-daagse training Gebiedsontwikkeling leert u de beginselen van de gebiedsontwikkeling en de sturingsmogelijkheden. De ideale training voor (beginnend) projectleiders.

Gebiedsontwikkeling maakt roerige tijden mee. Na een lange periode van tomeloze groei en enorme winsten, zit de gebiedsontwikkeling de laatste jaren behoorlijk in het slop. Bij gebiedsontwikkeling gaat het om veel geld en grote risico’s. Dit is ook duidelijk geworden tijdens de economische crisis die Nederland heeft getroffen. Veel gemeenten moesten hun bouwproductie terugschroeven hetgeen grote financiële gevolgen had. Gebiedsontwikkeling nieuwe stijl vraagt om een andere aanpak: kleinschaliger, maatwerk en een grote flexibiliteit.

We behandelen de verschillende onderdelen van de gebiedsontwikkeling en daarnaast is er de gelegenheid om uw eigen casussen in te brengen.

Deelnemers

beleidsmedewerker, (beginnend) projectleider, financieel medewerker of bestuurder gemeente, medewerker corporatie of adviesbureau. U bent betrokken bij de realisatie en implementatie van gebiedsontwikkeling en wilt graag meer weten over de laatste ontwikkelingen.

Onderwerpen training Gebiedsontwikkeling nieuwe stijl

Dag 1

  • Het proces van gebiedsontwikkeling
  • Flexibiliteit en maatwerk
  • De rol van de verschillende partijen in gebiedsontwikkeling
  • De rol van de projectleider en projectgroep
  • De communicatie

Dag 2

  • De financiële aspecten van gebiedsontwikkeling
  • Risicoanalyses
  • Sturingmogelijkheden bij gebiedsontwikkeling
  • Actualiteiten gebiedsontwikkeling

Dag 3

  • Praktijkdag op locatie

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training enkel incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten