`

Incompany training


Klachtrecht en -behandeling terugkom middag

De MariënburgGroep organiseert een terugkommiddag voor de deelnemers aan de training Klachtrecht en –behandeling volgens de Awb.

Tijdens deze middag zullen we op een interactieve manier de kennis die u in de training heeft opgedaan ophalen. Na een training komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer heeft overgenomen. In de terugkomdag wordt er dan ook in vogelvlucht een korte terugblik gegeven op de belangrijkste kennis uit de training Klachtrecht, onder andere:

  • Klachtherkenning
  • Procedures
  • Uw eigen werkproces

Nadat je geheugen weer is opgefrist, is er ruimte voor het delen van praktijkervaringen met andere deelnemers. De trainer geeft je gerichte informatie en extra tips die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

De terugkomdag staat in het teken van: leren van elkaar, kennis delen, sparren, discussie, nieuwe kennis op doen en natuurlijk inspiratie! U wordt uitgenodigd een casus in te brengen uit uw eigen praktijk.

Voor wie?

De terugkomdag is voor iedereen die de training Klachtrecht en –behandeling volgens de Awb heeft gevolgd. Ook kunt u deelnemen als u de inhoud van de training beheerst en wilt sparren met vakgenoten.

Inbreng

Wij nodigen je uit om je eigen casuïstiek, klachtenregeling en/of werkproces mee te nemen naar de cursus zodat we daarmee aan de slag kunnen gaan. Tijdens de cursus worden al je vragen beantwoord en helpt de uitwisseling van praktijkervaringen je medecursisten.

Datum

De cursus wordt gegeven op n.n.b. van 13.15 - 16.30 uur. Wij ontvangen je graag bij:

Regardz de Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Midden in Nederland ligt de Eenhoorn; Op 84 stappen recht tegenover het centraal station van Amersfoort. Maar ook goed met de auto te bereiken en voorzien van eigen parkeergelegenheid (tegen betaling).

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de training nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 195,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie/thee en cursusmateriaal. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten