Agenda

Masterclass Aanbestedingsrecht

Opgelet! Masterclass Aanbestedingsrecht is nog niet opgenomen in de planning. Door in te schrijven wordt u op een wachtlijst geplaatst en op een later tijdstip geïnformeerd over een datum en locatie.

Masterclass Aanbestedingsrecht

De ontwikkelingen en trends in het aanbestedingsrecht gaan snel en zijn vaak moeilijk bij te houden. In een dag wordt u op een leuke en interactieve wijze op de hoogte gebracht van de belangrijkste aanbestedingsrechtelijke topics.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Best Value Procurement
  • Bestuurlijk Aanbesteden
  • Gebiedsontwikkeling en aanbestedingsrecht
  • De nieuwe Aanbestedingswet
  • Actuele en voor praktijk relevante jurisprudentie
  • Casussen uit (uw) praktijk

Uw docent

De masterclass wordt verzorgd door mr. Tony van Wijk. Hij is advocaat-partner bij Dirkzwager advocaten en notarissen en gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht. Tony van Wijk is een ervaren docent, publiceert regelmatig op het gebied van het aanbestedingsrecht en is als branche-expert verbonden aan de landelijke Commissie van Aanbestedingsexperts.

Uw investering

Die bedraagt € 425,- p.p. inclusief koffie/thee, lunch en uitgebreide syllabus met certificaat van deelname. De BTW is verrekenbaar met het BTW-compensatiefonds voor gemeenten.

Gratis gebruik van ons expertisecentrum

Uw docent Tony van Wijk is bereid gevonden na afloop van de masterclass beschikbaar te blijven voor vragen. Tot drie maanden na de cursus mag u kosteloos vragen aan ons voorleggen, voor zover redelijkerwijs per mail of telefoon te beantwoorden. Op die manier wordt geborgd dat de masterclass beklijft en bruikbaar is in de eigen praktijk.

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Jeroen Busse. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Jeroen Busse. Hij helpt je graag verder.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119