`

NVVB Huwelijk en geregistreerd partnerschap MBO-4

Het is niet mogelijk om voor deze module in te schrijven. Deze module valt onder het oude diplomastelsel van de NVVB en heeft een andere naam gekregen. Deze module heet in het nieuwe diplomastelsel B4b Nederlandse rechtsfeiten in de burgerlijke stand.

De module B4b Nederlandse rechtsfeiten in de burgerlijke stand is bedoeld voor de (aankomend) ambtenaar van de burgerlijke stand die akten van huwelijk, geregistreerd partnerschap en overlijden opmaakt en latere vermeldingen aan deze akten toevoegt. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in de relevante Nederlandse wetgeving en de elementaire IPR-regels op het gebied van huwelijk, geregistreerd partnerschap en overlijden. Deze module bestaat uit twee onderdelen, namelijk B4a en B4b. Na het volgen van beide modules heeft de medewerker de benodigde kennis om akten van de burgerlijke stand en latere vermeldingen op te maken. Het is mogelijk om deze module zowel klassikaal als via e-learning te volgen. Meer info en aanmelden voor de module B4b Nederlandse rechtsfeiten in de burgerlijke stand »

De module B4b Nederlandse rechtsfeiten in de burgerlijke stand is onderdeel van het diploma Burgerlijke stand - basis (diplomalijn 3) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Bekijk het nieuwe diplomastelsel.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten