`

NVVB Migratie MBO-4

Het is niet mogelijk om voor deze module in te schrijven. Deze module valt onder het oude diplomastelsel van de NVVB en heeft een andere naam gekregen. Deze module heet in het nieuwe diplomastelsel B7 Migratie.

De module B7 Migratie is bedoeld voor de medewerker Burgerzaken die zich bezighoudt met aangifte van verblijf en adres (inschrijving en hervestiging), adreswijziging (incl. briefadres), vervolginschrijving, vertrek naar het buitenland en verplichtingen van de burger, waaronder het verstrekken van inlichtingen over zijn adres. Na het volgen van deze module heeft de medewerker kennis van en inzicht in de relevante wetgeving en kan hij aangiften van migratie beoordelen en verwerken in de BRP. Het is mogelijk om deze module zowel klassikaal als via e-learning te volgen. Meer info en aanmelden voor de module B7 Migratie »

De module B7 Migratie is onderdeel van het diploma Verblijf en adres (diplomalijn 2) en het diploma Basisregistratie personen-basis (diplomalijn 4) en maakt deel uit van het Diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB).

Bekijk het nieuwe diplomastelsel.

portret van Jeroen Busse

Voor info neem contact op met:

Jeroen Busse

directeur

06-11920119

  • logo cedeo*erkend bedrijfsopleidingen open
  • logo NVVB
25 jaar
Dé gemeente en overheidsopleider
50.000+
Professionals
350+
Gemeenten